Projectleider Mantelzorg

Ben jij een bevlogen projectleider en zoek je naar projecten die er echt toe doen? Wij zijn een vooruitstrevende welzijnsorganisatie die zich inzet voor ouderen en mantelzorgers. Een belangrijk onderdeel van onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van leven van mantelzorgers en hun dierbaren. We hebben hiervoor een prachtig project opgezet om werkende mantelzorgers te ondersteunen. Onze collega die dit project heeft opgezet gaat met pensioen en wij daarom op zoek naar een projectleider die dit project wil leiden.

Palet Welzijn, de welzijnsorganisatie voor ouderen en mantelzorgers in de regio Gouda/Zoetermeer, heeft per direct een vacature voor:

 

Projectleider Mantelzorg

24 uur per week

Wat ga je doen als projectleider mantelzorg?

Als projectleider mantelzorg ben je de drijvende kracht achter de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van projecten die gericht zijn op de ondersteuning van mantelzorgers. Je werkt hierin nauw samen met diverse partners binnen en buiten de organisatie om effectieve en duurzame projecten en/of programma’s te creëren die inspelen op de behoeften van mantelzorgers.

 

Jouw werkzaamheden zijn

 • Je bent van a tot z verantwoordelijk voor het project gericht op de werkende mantelzorger.
 • Doorontwikkeling: het project naar een hoger niveau tillen door onder andere meedenken over de inzet van communicatiemiddelen en organiseren van uitbreiding van diensten.
 • Acquisitie van deelnemers: opstellen van een acquisitieplan, netwerken en op een enthousiaste manier de waarde en impact van het project overbrengen.
 • Implementatie van het project bij (zorg)organisaties. Dit omvat planning, administratie, coördinatie, motivatie en monitoring.
 • Uitvoeren van evaluaties en het zichtbaar maken van de resultaten zowel inhoudelijk als financieel.
 • Meewerken aan andere organisatiebrede projecten in verschillende rollen, zoals projectmedewerker, projectondersteuning, adviseur of projectleider.

Wie ben jij?

 • HBO of WO-opleidingsniveau
 • Affiniteit met de doelgroep mantelzorgers en een passie voor het maken van maatschappelijke impact.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en vermogen om relaties op te bouwen met een breed scala aan stakeholders.
 • Sterke organisatorische vaardigheden, met een scherp oog voor detail en het vermogen om meerdere projecten tegelijk te beheren.
 • Om kunnen gaan met weerstand
 • Zelfstandig, nauwkeurig, prioriterend en bekend met werken onder druk
 • Aantoonbare ervaring met projectmanagement bij voorkeur binnen de zorg

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan met ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid.
 • Een warm welkom, gezellige collega’s en een dienstverband van 24 uur per week.
 • Goede thuiswerkregeling en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Afhankelijk van je ervaringen en opleiding een salariëring conform cao sociaal werk zijn in schaal 8 of 9.
 • Mogelijkheid tot vast dienstverband na een jaar, conform cao sociaal werk.

Waarom kiezen voor Palet Welzijn?

Bij Palet Welzijn werken we aan betekenisvolle veranderingen in het leven van ouderen en mantelzorgers. In deze tijden van snelle ontwikkelingen in de zorg en welzijn, spelen wij een cruciale rol. Als welzijnsorganisatie zijn we volop in beweging en continu bezig met het bedenken en uitwerken van innovatieve concepten. Voorbeelden van thema’s die nu spelen zijn preventie, reablement, versterken van mantelzorgers en nieuwe woonzorgconcepten. Jouw bijdrage aan onze organisatie draagt direct bij aan het verbeteren van de levenskwaliteit van ouderen en het ondersteunen van mantelzorgers. Sluit je aan bij Palet Welzijn en maak deel uit van een organisatie die het verschil maakt in het welzijn van onze gemeenschap.

Geïnteresseerd? Solliciteer!

Ben jij geïnteresseerd in deze interessante en leuke baan, met gezellige collega’s, waar je al je talenten kunt inzetten en waar je van betekenis kunt zijn voor de maatschappij? Stuur je motivatiebrief en cv vóór 28 februari naar m.jacobs@paletwelzijn.nl. Voor meer informatie, neem contact op met Marieke Jacobs, beleidsadviseur Palet Welzijn, of bel 06-461 62 561

Trouwens…

Jouw motivatie vinden we heel belangrijk. Daarom worden sollicitaties zonder motivatiebrief niet in behandeling genomen. Re-integratiekandidaten, boventallige en interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in deze procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Palet Welzijn is onderdeel van Fundis. In dit netwerk van organisaties kun je je hele leven leren, groeien en werken in de (ouderen) zorg en welzijn.