Rolstoelvierdaagse

Persbericht afbeeldingen (ivandersman)

Rolstoelvierdaagse van 8 t/m 11 mei

Rol ook met ons mee!

Ook dit jaar gaan we weer rollend door Zoetermeer! Gebruik je een rolstoel voor langere afstand?
Sluit dan aan tijdens dit evenement. De Rolstoelvierdaagse is van maandag 8 mei t/m donderdag 11 mei.

Elk jaar is de rolstoelvierdaagse een fantastisch evenement en een onvergetelijke wandeling.
Vanaf verschillende locaties maken we een tocht van 2,5 tot 4 km. Op donderdagavond ontmoeten we de burgemeester in het Stadshart van Zoetermeer. Ter afsluiting vieren we na afloop een klein feestje op de verschillende startlocaties.

Starttijden

Maandag t/m woensdag
Verzamelen: 13.30 uur
Vertrekken: 14.00 uur

Donderdag
Vertrek tussen 17.30 – 18.00 uur

Meedoen? Meld je snel aan als deelnemer!

Klik op de onderstaande knop die voor jou van toepassing is. Vul het formulier in en verstuur via de onderstaande gegevens, je sociaal makelaar of bij het activiteitencentrum in je wijk.

Meedoen met de Rolstoelvierdaagse kost € 7,50. Mits je bewoner bent in een verzorgingshuis of verpleeghuis. Dan is meedoen gratis. Vanuit Waardigheid & Trots van een WelThuis-locatie wordt dit vergoed.

Wel bewoner
van onderstaande woonzorgcentra

Niet bewoner van
onderstaande woonzorgcentra

Meedoen als vrijwilliger? Meld je aan!

Geen voorkeur voor een locatie? Download dan het formulier via de onderstaande knop. Vul deze in en stuur dit naar Cockie Goedhart via c.goedhart@paletwelzijn.nl.

Geef jij ons een duwtje? 

Met jouw hulp, maken we dit evenement een groot succes. Vandaar dat we enthousiaste begeleiders zoeken voor alle deelnemers. Daarnaast zijn verkeersbegeleiders hard nodig op één of meerdere dagen. Wij verzorgen de consumpties, medailles en goede wandelroutes. Zorg jij voor duwkracht en aandacht?

Bel of mail met de contactpersoon van de locatie waar je wil helpen. Hieronder staan alle deelnemende locaties en de bijbehorende contactgegevens.

Geen voorkeur voor een locatie? Neem dan contact op met:

Cockie Goedhart
T. 06 24 418 983
E. c.goedhart@paletwelzijn.nl.

Aanmelden als vrijwilliger of deelnemer

Meedoen aan dit fantastische evenement? Meld je dan aan via de onderstaande gegevens, je sociaal makelaar of bij het activiteitencentrum in je wijk.

Organisatie en deelnemers

De Rolstoelvierdaagse wordt georganiseerd door Palet Welzijn samen met WelThuis, de gemeente Zoetermeer, Netwerk Zoetermeer en vele andere sponsors.