Vacature Administratief medewerker

Ben jij precies, hulpvaardig en houd je van overzichtelijkheid en een georganiseerde administratie? Wil je maar een beperkt aantal uur werken? Lees dan vooral verder!

Ter ondersteuning van de interne bedrijfsprocessen rondom vrijwilligers heeft Palet Welzijn in Gouda per 1 september as. een vacature voor een ervaren:

Administratief medewerker

16 uur per week

Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet van activiteiten, diensten en ondersteuning aan om samen met (kwetsbare) mensen vanuit hun eigen kracht en op hun eigen wijze deel te nemen aan de samenleving. Palet Welzijn ondersteunt kwetsbare mensen om zo lang mogelijk zelfredzaam te zijn. Palet Welzijn maakt onderdeel uit van Fundis.

Jouw nieuwe takenpakket

Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen per telefoon en email van vrijwilligers, medewerkers, netwerkpartners enz. Als spin in het web op het kantoor in Gouda ben je de vraagbaak voor medewerkers en het management  op het gebied van vrijwilligers en ondersteun je waar nodig.

Je houdt je o.a. bezig met het up-to-date houden van de vrijwilligersadministratie, het verwerken van post, het aanvragen van een VOG, het verzorgen van correspondentie, het organiseren van scholingen en bijeenkomsten, het regelen van attenties en het opstellen van een vrijwilligersnieuwsbrief.

Dit breng je mee

 • Je bent in het bezit van een relevante MBO-diploma (bv. Office assistent of management assistent)
 • Je hebt minstens 2 jaar administratieve- of secretariële werkervaring
 • Je bent zelfstandig, nauwkeurig, proactief en hebt oog voor detail
 • Je bent een kei in het werken met MS Office. Outlook, Word, PowerPoint en Excel hebben voor jou geen geheimen
 • Je bent een positieve persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit, op samenwerking gericht en een échte teamspeler.
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Kennis van de werkvelden zorg, welzijn en ouderen is een pré

Wat wij aan jou geven

 • Jaarcontract volgens de CAO Sociaal Werk (met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid)
 • Salaris conform CAO Sociaal Werk, salarisschaal 4
 • Plezierige werksfeer in een gedreven organisatie met korte lijnen
 • Pensioen bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een individueel budget voor loopbaanontwikkeling, vitaliteitsverlof, vakantietoelage, eindejaarsuitkering, collectieve (zorg)verzekeringen, reiskostenvergoeding

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze functie, wil je weten hoe het team eruit ziet of hoe de koffie smaakt? Stuur dan een e-mail naar Eline van Tilborg via e.vantilborg@paletwelzijn.nl.

Solliciteer voor 24 augustus

Weet je het helemaal zeker en ga je ervoor? Mail dan vóór 24 augustus je motivatiebrief en cv naar Brenda van Dam, manager Gouda en Waddinxveen, via: b.vandam@paletwelzijn.nl.nl

De gesprekken vinden plaats op 29 augustus 2023 in Zoetermeer.

Trouwens…

Jouw motivatie vinden we heel belangrijk. Daarom worden sollicitaties zonder motivatiebrief niet in behandeling genomen.

Re-integratiekandidaten, boventallige en interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in deze procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Palet Welzijn is onderdeel van Fundis. In dit netwerk van organisaties kun je je hele leven leren, groeien en werken in de (ouderen) zorg en welzijn.