Rolstoelvierdaagse

Het gaat weer gebeuren dit jaar; de jaarlijkse rolstoelvierdaagse van 16 t/m 19 mei 2022!

Rolt u met ons mee?

Van maandag 16 t/m donderdag 19 mei organiseren we de jaarlijkse rolstoelvierdaagse in Zoetermeer. En we hebben wat te vieren, want het is alweer de 15e keer dat we dit onvergetelijke evenement houden.

Bent u slecht ter been of afhankelijk van een rollator of rolstoel? Dan bent u van harte welkom om mee te gaan! Eventueel zorgen wij voor een leenrolstoel en/of een vrijwilliger die uw rolstoel duwt. Deelname is dit keer gratis!

Aanrader voor ieder

Elk jaar weer is de rolstoelvierdaagse een fantastisch evenement en een onvergetelijke wandeling voor velen! Lekker met elkaar op pad in de buitenlucht en het is nog gezellig ook!

Starttijden

Maandag t/m woensdag vertrekken we om 14:00 uur (om 13:30 uur verzamelen) vanaf verschillende locaties voor de route van ongeveer 2,5 tot 5 kilometer. Op donderdag, de laatste dag, vertrekken we rond 17.30/18.00 uur en hebben we een samenkomst in het Stadshart met de burgemeester. En als dat mogelijk is in verband met Corona aansluitend nog een klein feestje op de locatie. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende coronamaatregelen. Wellicht worden er in het kader van het jubileumjaar nog meer activiteiten georganiseerd tijdens de vierdaagse.

Geef jij ons een duwtje?

Om dit prachtige evenement mogelijk te maken zoeken we enthousiaste vrijwilligers die op één of meerdere dagen willen helpen. Wij verzorgen de consumpties, medailles en goede wandelroutes, jij zorgt voor duwkracht en aandacht! We zijn ook op zoek naar mensen die kunnen helpen om de groepen te begeleiden met betrekking tot het verkeer. Help je ook mee?

Bel of mail met de contactpersoon van de locatie waar je wilt helpen. Hieronder staan alle deelnemende locaties en de bijbehorende contactgegevens. Jouw inzet wordt enorm gewaardeerd!

Mocht je geen voorkeur voor een locatie hebben kun je contact opnemen met Sandra van der Geer op T. 06 42 252 613 of s.vandergeer@paletwelzijn.nl.

Organisatie en deelnemers

De Rolstoelvierdaagse wordt georganiseerd door Palet Welzijn samen met WelThuis, de gemeente Zoetermeer, Netwerk Zoetermeer en vele andere sponsors. Er zijn deelnemers vanuit verzorgingshuizen, verpleeghuizen en via dienstencentra in de wijken.

Aanmelden als vrijwilliger of deelnemer:

Lijkt het u ook leuk om mee te doen aan dit geweldige evenement, als deelnemer of vrijwilliger? Meldt u dan aan via één van onderstaande contactpersonen: